Купуваш СЕГА, ползваш, когато пожелаеш!

New 2022: -50% за антицелулитни процедури със Z-Wave

Процедурата продължава около 15 минути и перфектно се комбинира с познатата Vela Shape III. Тя не само подсилва резултатите, постигнати с Vela Shape III, но и помага за тяхното трайно задържане. Апаратът е за първи път в България и работи, използвайки електроимпулси, с които се извършва приятен масаж в областта на желаната зона. Промоцията важи за закупени пакети и процедури до 31.01.2022 г.

New 2022: Купуваш пакет Vela Shape III, получаваш подарък 1 процедура криолиполиза със Z-Lipo и Z-wave

Знаете ли, че антицелулитните процедури с Vela Shape III се допълват страхотно от криолиполизата със Z-Lipo и Z-Wave? Да, това води до инастина по-бързи и по-трайни резултати. Промоцията важи до 31.01.2022 г.

*не се отнася за пакети "Двойна брадичка"

New 2022: -50% отстъпка за Z-Lipo и Z-Wave

Нашите Z-Lipo и Z-Wave са тук, за да те избавят от локалните натрупвания на мазнини - в корема, бедрата, седалището. Видим резултат в третираната зона още след първата процедура. Промоцията важи до 31.01.2022 г.

New 2022: Микроблейдинг -50% отстъпка

Започни новата година с плътни и красиви вежди с нашата ТОП процедура микроблейдинг. Сега с 50% отстъпка до 31.01.2022 г.

New 2022: -50% отстъпка за всички единични процедури с Vela Shape III

Тялото ви го заслужавата! Най-иновативната антицелулитна процедура на световно ниво - Vela Shape III в REINA Aesthetic сега с отстъпка от 50% за всички единични процедури! Антицелулитните процедури с Vela Shape III се комбинират перфектно с най-новата процедура в REINA - криолиполиза. Промоцията важи за закупени процедури до 31.12.2021

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: -50% отстъпка на всички единични процедури HYDRAFACIAL (ограничено количество часове)

Hydrafacial e ново поколение процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа. Най-ценното на тази процедура е, че прави кожата на лицето и тялото по-здрава, нежна, гладка и красива още след първата процедура. Редовните сесии Hydrafacial водят до дълготрайно подобряване на кожата, включително изчистване на акнето и изравняване на тена. Промоцията важи за закупени процедури до 31.01.2022 г.

New 2022: -50% отстъпка за лазерна епилация ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от специалната ни коледна промоция за лазерна епилация на ЦЯЛО ТЯЛО с отстъпка от 50%. Напълно безболезнена и ефективна! Промоцията важи за закупени пакети и процедури до 31.01.2022 г.

Нашите клиенти за нас

Доволните клиенти са нашата най-голяма награда. Вижте както казват те за нас

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Търпението може да е хубаво, но не задължително. Понякога не е толкова лошо да бъдете нетърпеливи!

Хелън Мирън
Свържете се с нас