Довери ни косата си

Естетичен център Reina  е един от едва 10 центъра в България, които  работят с WELLA SYSTEM PROFESSIONAL. Предлагаме уникална по рода си услуга – генериране на личен енергиен код за косата и скалпа на клиента. Чрез него можем да намерим точната комбинация от продукти персонално за всеки тип коса и скалп. Работим с комплекса EnergyCode ™ на New System Professional. Това е технология, създадена да възстанови естествения липиден баланс на косата, като  я прави видимо по-здрава и бляскава. Подходът е индивидуален. Чрез картографиране на всеки енергиен профил на косата, можем да предпишем уникален EnergyCode за всеки от Вас. Избираме от повече от 174 милиона комбинации.

Също така предлагаме специална BARBER грижа за мъжете с продуктите на SEBASTIAN PROFESSIONAL.

Някои от най-търсените ни фризьорски терапии са:

Хиалуронова терапия. Възстановява блясъка, жизнеността и еластичността на всеки тип коса. Съставена е от активни съставки като кератин, хиалурон и колаген.

Аплекчър терапия. Съставена е от 3 силно концентрирани активни съставки, които заедно имат  висококачествено и дълбоко възстановяващо действие. Подобрява еластичността, блясъка и мекотата на косата. Използва се, както като самостоятелна терапия, така и в изсветляващи продукти. Изцяло защитава косъма от увреждане и накъсване.

Re-New Hyaluron. Измиване с ревитализиращ шампоан, поставяне на хиалуронов филър, маска и минерален серум на пчелна основа.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Свържете се с нас